U bent uw klant beter van dienst als uw eigen juridische zaken goed geregeld zijn

Markttoegang

Op grond van artikel 2:80 Wft is het niet toegestaan om te bemiddelen zonder vergunning. Wij adviseren regelmatig over de vraag of een bepaalde activiteit of type dienstverlening valt onder de definitie van bemiddelen. En op welke wijze een (potentiële) samenwerking tussen partijen kan worden vormgegeven. Bijvoorbeeld door het proces zo in te richten dat de bemiddelingsactiviteiten worden verricht als aangesloten instelling via de collectieve vergunning van een andere entiteit. Of door een samenwerkingsverband aan te gaan als bemiddelaar en onderbemiddelaar.

Ons kantoor beschikt over ruime kennis van de reikwijdte van de Wft zodat wij onze klanten kunnen helpen bij het oplossen van dergelijke vraagstukken. Vanzelfsprekend denken wij graag in oplossingen zonder daarbij de reële valkuilen uit het oog te verliezen.

 • Gespecialiseerd

  in de financiële branche

 • Advies en begeleiding

  bij aan- of verkoop van een assurantieportefeuille

 • Specifiek

  gericht op het intermediair

 • Klankbord en adviseur

  bij geschillen tussen diverse partijen

Polis Advocaten in

Wilt u meer weten of wilt u persoonlijk kennismaken?
Neemt u dan gerust contact met ons op.

 • Adres

  Laan van Nieuw Oost-Indië 133C
  2593 BM Den Haag

Ons kantoor is gespecialiseerd in juridische dienstverlening voor de financiële branche, met name gericht op het intermediair

Wij helpen adviseurs, (beurs)makelaars, serviceproviders en gevolmachtigd agenten bij het voorkomen en oplossen van problemen in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Wij geloven erin dat u uw klant beter van dienst bent als uw eigen juridische zaken goed geregeld zijn.

Onze experts

Ons team staat klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn