U bent uw klant beter van dienst als uw eigen juridische zaken goed geregeld zijn

Arbeidsrecht en uw personeel

Het arbeidsrecht regelt de verhouding tussen een werkgever en een werknemer. U werkt graag samen met de juiste mensen. Dan is het belangrijk dat u goede afspraken met elkaar maakt. Over vakbekwaamheidseisen, beloning, taken en bevoegdheden, relatie- en concurrentiebeding. Deze afspraken legt u niet alleen vast met uw vaste medewerkers, maar ook bij een flexibele arbeidsrelatie met een freelancer of ZZP’er.

Contracten opstellen

Wij kunnen u hierin adviseren. Bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst met personeel in loondienst. Of bij het opstellen van een flexibel contract, zodat duidelijk is hoe de freelancer wordt beloond en van wie de klant is. Wie er aansprakelijk is wanneer er onverhoopt een verkeerd advies is gegeven. Door dit vooraf goed vast te leggen, voorkomt u een hoop problemen wanneer er toch iets niet goed is gegaan.

 • Gespecialiseerd

  in de financiële branche

 • Advies en begeleiding

  bij aan- of verkoop van een assurantieportefeuille

 • Specifiek

  gericht op het intermediair

 • Klankbord en adviseur

  bij geschillen tussen diverse partijen

Polis Advocaten in

Wilt u meer weten of wilt u persoonlijk kennismaken?
Neemt u dan gerust contact met ons op.

 • Adres

  Laan van Nieuw Oost-Indië 133C
  2593 BM Den Haag

Ons kantoor is gespecialiseerd in juridische dienstverlening voor de financiële branche, met name gericht op het intermediair

Wij helpen adviseurs, (beurs)makelaars, serviceproviders en gevolmachtigd agenten bij het voorkomen en oplossen van problemen in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Wij geloven erin dat u uw klant beter van dienst bent als uw eigen juridische zaken goed geregeld zijn.

Onze experts

Ons team staat klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn