U bent uw klant beter van dienst als uw eigen juridische zaken goed geregeld zijn

Aansprakelijkheid

Een vraagstuk over aansprakelijkheid kan zich in vele gedaanten voordoen. Bijvoorbeeld: uw klant heeft schade geleden en wil deze schade verhalen op de aansprakelijke partij. Of uw klant is aansprakelijk gesteld maar heeft hiervoor geen verzekeringsdekking. Of u wordt zelf aansprakelijk gesteld door uw (voormalige) klant. In dit soort scenario’s is het noodzakelijk om inzicht te krijgen in de proceskansen- én de risico’s. Wij geloven er in dat een helder advies voorzien van een te volgen marsroute houvast kan bieden.

Onze advocaten hebben veel ervaring met onder meer brandschade, verkeersaansprakelijkheid en werkgeversaansprakelijkheid. Een speciaal aandachtsgebied van ons kantoor is beroepsaansprakelijkheid van vrije beroepen en financieel dienstverleners in het bijzonder. Wij publiceren hierover geregeld. Zo verzorgen wij al sinds jaar en dag de rubriek Jurisprudentie Zorgplicht in de Beursbengel.

 • Gespecialiseerd

  in de financiële branche

 • Advies en begeleiding

  bij aan- of verkoop van een assurantieportefeuille

 • Specifiek

  gericht op het intermediair

 • Klankbord en adviseur

  bij geschillen tussen diverse partijen

Polis Advocaten in

Wilt u meer weten of wilt u persoonlijk kennismaken?
Neemt u dan gerust contact met ons op.

 • Adres

  Laan van Nieuw Oost-Indië 133C
  2593 BM Den Haag

Ons kantoor is gespecialiseerd in juridische dienstverlening voor de financiële branche, met name gericht op het intermediair

Wij helpen adviseurs, (beurs)makelaars, serviceproviders en gevolmachtigd agenten bij het voorkomen en oplossen van problemen in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Wij geloven erin dat u uw klant beter van dienst bent als uw eigen juridische zaken goed geregeld zijn.

Onze experts

Ons team staat klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn