U bent uw klant beter van dienst als uw eigen juridische zaken goed geregeld zijn

Concurentiebeding en relatiebeding

Vooraf advies inwinnen over een concurrentie- en relatiebeding is belangrijk om achteraf problemen te voorkomen. Wist u bijvoorbeeld dat u bij verlenging van een tijdelijke arbeidsovereenkomst de afspraken over een concurrentie- of relatiebeding opnieuw moet vastleggen? Of dat u geen onredelijke eisen in deze bedingen kunt afdwingen? Een rechter zou ze dan zomaar van tafel kunnen vegen. Polis Advocaten helpt u hier graag bij, want voorkomen is beter dan genezen. Mocht u er onderling niet uitkomen, dan lossen wij het voor u op.

Regels

Welke regels gelden er voor mijn werknemers in het kader van arbeidsrecht, Wft en Bgfo? U heeft te maken met de deskundigheid en vakbekwaamheid van uw personeel, de bankierseed, beheerst beloningsbeleid, een goede arbeidsovereenkomst met een relatie- en concurrentiebeding. Zaken die u met ons kunt bespreken en die wij graag in overleg met u regelen. Zodat u zich hierover geen zorgen hoeft te maken.

 • Gespecialiseerd

  in de financiële branche

 • Advies en begeleiding

  bij aan- of verkoop van een assurantieportefeuille

 • Specifiek

  gericht op het intermediair

 • Klankbord en adviseur

  bij geschillen tussen diverse partijen

Polis Advocaten in

Wilt u meer weten of wilt u persoonlijk kennismaken?
Neemt u dan gerust contact met ons op.

 • Adres

  Laan van Nieuw Oost-Indië 133C
  2593 BM Den Haag

Ons kantoor is gespecialiseerd in juridische dienstverlening voor de financiële branche, met name gericht op het intermediair

Wij helpen adviseurs, (beurs)makelaars, serviceproviders en gevolmachtigd agenten bij het voorkomen en oplossen van problemen in hun dagelijkse bedrijfsvoering. Wij geloven erin dat u uw klant beter van dienst bent als uw eigen juridische zaken goed geregeld zijn.

Onze experts

Ons team staat klaar om u zo goed mogelijk van dienst te zijn